+36 25 434 398 kereskedelem@temerit.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

Szállítás

Logisztikai szolgáltatásuk részét képezi megrendelt termékek kiszállítása Magyarország egész területére. Gépparkunk és alvállalkozói partnereink segítségével a leggazdaságosabb szállítási megoldást biztosítjuk a termékek rendeltetési helyére történő kézbesítéséhez. A készleten lévő termékekre 12 óráig leadott rendeléseket akár már következő munkanapra szállítani tudjuk futárszolgálattal. Nagyobb mennyiségű termékek megrendelése esetén súlytól és terjedelemtől függően a lehető legoptimálisabb szállítási költséggel és tranzitidővel kalkulálunk.

Kiszállítás esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

Műszaki tanácsadás

Több éves műszaki tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek Önnek a keresett termék megfelelő kiválasztásában. Minden esetben az ipari technológiai termék kiválasztásakor ismerni kell a közeg, a hőmérséklet és a nyomásérték tulajdonságokat. Ezenkívül számos egyéb környezeti – vagy a technológiából adódó kritérium is meghatározó szerepet tölthet be.

A műszaki tanácsadás cégünk ingyenes szolgáltatása.

Keressen minket bizalommal!

Helyszíni felmérés

Vásárlóink igénye szerint vállaljuk a helyszíni felérést és tanácsadást. Sok esetben nem elég csak a termék megfelelő kiválasztása, szükség van a pontos helyszín felmérésére, ahol minden tényezőt és szempontot pontosan meglehet határozni. A cégcsoportunk által folyamatosan elvégzett sikeres projektjeink száma igazolja szakemberink tudását és felkészültségét.

Minden bizonnyal Önnek is megtaláljuk a legjobb megoldást a kérésére.

Keressen minket bizalommal!

Méretre vágás

Szolgáltatásaink közé tartozik a szálanyagok kért méretre történő darabolása és igény esetén a gyártási hosszúságoknál rövidebb egységek megvásárlása.

Kérje ajánlatunkat!

Raktár készlet

Folyamatosan bővülő raktárkészletünk lehetővé teszi a partnerink számára a gyors és zavartalan kiszolgálást.

Keressen minket bizalommal!