+36 25 434 398 kereskedelem@temerit.hu

BEMUTATKOZÁS

Cégünk ipari cső – és csőfittingek, ipari szerelvények ill. acéláru kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

A kivitelezési munkáinkban elért sikereink és az ipari szektorban megnövekedett anyagfelhasználási igények arra ösztönöztek bennünket, hogy cégünk 2021. októberében elindítsa a kereskedelmi ágazatát Temerit Szerelvény Kft. néven.

Cégünk ipari cső – és csőfittingek, ipari szerelvények ill. acéláru kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Termékpalettánkon saválló-, rozsdamentes-, hőálló-, szénacél-, alumínium, réz minőségű anyagok egyaránt megtalálhatóak. A beszállítói partner kapcsolataink révén képesek vagyunk rövid határidőn belül komplett anyagigények biztosítására és szállítására.

TERMÉK ÉS SZAKTUDÁS EGY HELYEN!

Nemzetközi gyártói kapcsolataink lehetővé teszik az ipari szegmensben megtalálható legjobb minőségű termékek forgalmazását. Folyamatosan növekvő export- import tevékenységünk biztosítja a belföldi partnerink zavartalan- és minőségi kiszolgálását.

Irodánk és raktárunk Magyarország közepén Dunaújvárosban található. A lokális elhelyezkedésünk lehetővé teszi, hogy termékeinket az ország minden pontjára a lehető legköltséghatékonyabb megoldással eljuttassuk a partnereinknek.

Raktárkészletünk összetétele biztosítja a felmerülő gyors anyagigények teljesítését. Célunk, hogy további belföldi -és külföldi partnerkapcsolatok kiépítésével és az iparágban megszerzett sok éves szakmai tapasztatot kamatoztatva még magasabb szintű szolgáltatást biztosítsunk vásárlóink részére.